Ohimon täyttöTäyteaineella tehty ohimon täyttö avaa kauniisti silmät ja tekee ilmeestä nuorekkaamman

Mihin hoidon vaikuttavuus perustuu?

Kulmien nostossa kulmakarvojen yläpuolelle injektoidaan neulalla pientä määrää täyteainetta, joka luo luonnollisen ryhdin ja nostaa kulmakarvoja hieman ylöspäin. 


Kenelle sopii kyseinen toimenpide?

Hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille, joiden tavoitteena on saada luonnollisesti avarampi katse ja iloisempi yleisilme. Hoidolla saadaan myös tasoitettua yläkasvojen symmetriaa.


Milloin hoidot tulokset näkyvät?

Hoidon tulokset näkyvät heti, mutta lopulliset tulokset ovat nähtävissä vasta 2 viikon kuluttua


Kotihoito-ohjeet:

Käsitellyllä alueella voi esiintyä lievää aristusta, turvotusta, punoitusta ja kutinaa. Nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita ja ne häviävät yleensä muutamassa päivässä. Jos oireet jatkuvat, ota yhteyttä täyteainehoidon tekijään.

Ethän koske käsiteltyyn alueeseen ensimmäisen kuuden tunnin aikana. Tämän jälkeen alueen voi pestä vedellä ja miedolla saippualla.

  • Hoidettua aluetta ei saa puristella tai hieroa ensimmäisen viikon aikana
  • Vältä saunomista, solariumia, suoraa auringonpaistetta ja alkoholia ennekuin turvotus ja punoitus ovat hävinneet
  • Vältä fyysistä rasitusta seuraavan 2-3 päivän aikana
  • Normaalit ihonhoitorutiinit voit aloittaa hoidon jälkeisenä päivänä
  • Jos olet aiemmin kärsinyt herpeksestä, voi neulanpistos saada sen puhkeamaan. Mikäli näin käy, otathan yhteyttä hoidon tekijään
  • Käsittelyalueen turvotusta voi ehkäistä kylmällä ja antihistamiinilla

Asetyylisalisyylihappoa tai ibuprofeiinia sisältävät lääkkeet (esim. aspiriini, Disperin, Burana) ja osa luontaistuotteista (Omega 3, E-vitamiini) voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä ruiskutuskohdassa. Tätä tulee noudattaa 24h hoidon jälkeen.