Täyteainehoidot

Meiltä löytyy kasvojen sekä huulten täyteainehoitoja. Täyteainehoidolla voidaan siloittaa kasvojen kohtalaisia tai vaikeita juonteita ja ryppyjä, sekä muokata kasvonpiirteitä, kuten huulia tai muotoilla nenää, leukaa tai poskipäitä. 

Täyteaineet joita käytämme:


REVOLAX

Revolax Fine Lidocaine on kevyt ihon täyteaine, joka on suunniteltu pienten ryppyjen tasoittamiseen, mukaan lukien silmien ympäryksien pienet rypyt tai huulirypyt. Aine imeytyy nopeasti ihoon ja luo hyvin luonnollisen lopputuloksen.

Revolax Deep Lidocaine on paksu ja pitkäkestoinen geeli, jota käytetään syvien ryppyjen ja nasolabiaalisten laskosten tai poskien, leuan tai huulten täyttöön. 

Revolax Sub-Q Lidocaine on tuotelinjan paksuin täyteaine. Pitkäkestoisten ominaisuuksiensa ansioista sitä suositellaan käytettäväksi erittäin vaikeiden ryppyjen hoitamiseen, mukaan lukien nasolabiaalit ja kasvojen muodot (posket, leuka, nenä).


AESSOA

Aessoa Shine Lidocaine muistuttaa vahvasti skin boosteria ja sitä voidaan käyttää ihon pintakerroksessa, jossa se parantaa ihon kosteutusta, kiinteyttää ja lisää ihon joustavuutta. Sopii hyvin mm. poskille, silmien alueelle ja dekolteen sekä kaulan alueelle.

Aessoa Global Lidocaine sopii ihanteellisesti ikääntyneiden ryppyjen hoitoon kasvojen alueella. Täyteaine parantaa ihon rakennetta ja vesimolekyylit auttavat ihoa kosteutumaan. 

Aessoa Deep Lidocaine on erinomainen syvien ryppyjen häivyttämiseen kasvojen alueella. Täyteainetta voidaan käyttää nenän alueen juonteisiin, kuten nenän ja otsan ääriviivoihin, nasolaabisiin juonteisiin ja marionetteihin. Täyteaine sopii myös lisäämään volyymiä ja muotoa huuliin.

Aessoa Ultra Lidocaine voidaan käyttää keskisuurten ja syvien ryppyjen hoitoon. Täyteaine on erinomainen lisäämään volyymia kasvojen alueella, kuten poskissa ja leuassa. Aeossa Ultraa voidaan lisäksi käyttää vartalon muotoilemiseen.


STYLAGE

Stylage Hydro parantaa ihon elastisuutta. Täyteaine on kehitetty erityisesti harmonisoimaan ihon kosteutta sekä parantamaan ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta. Tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille jotka haluavat luonnollista ''boostia''. 

Stylage S Lidocaine on suunniteltu korjaamaan pieniä juonteita ja kohtalaisia ryppyjä mm. harakanvarpaat ja otsan ilmerypyt. Tuoteperheen ohuinta ainetta, siksi soveltuu hyvin pieniin juonteisiin.

Stylage M Lidocaine on tuoteperheen suosituin täyteaine. Tämä sopii hyvin nasolaabisten juonteiden häivyttämiseen, suunpielten kohottamiseen sekä jo näkyviin syviin juonteisiin kasvojen alueella.

Stylage L Lidocaine käytetään syvien ryppyjen hoitoon, voidaan käyttää nasolabilisiin ryppyihin ja syviin marionetteihin.

Stylage XL Lidocaine on paksu täyteaine kasvojen muotoiluun, joka sopii mm. poskipäihin ja leukaan. 


JUVEDERM

Juvederm Ultra Smile on suunniteltu huulten muotoiluun. Täyteaine pysyy huulissa pitkään ja lopputuloksena on pehmeät ja luonnolliset huulet.

Juvederm Voluma on kasvojen täyteaine, jota suositellaan vähintään 21-vuotiaille. Täyteaine palauttaa kasvojen volyymia ja sopii ikääntyneille ihmisille.

Juvederm Ultra 2 käytetään kohottamaan kasvojen piirteitä.  Sopii hyvin mm. huulien muotoiluun, pienten juonteiden ja silmänympärys ihon hoitoon.

Juvederm Ultra 3 on paksumpi geeli, joka mahdollistaa monipuolisemman muotoilun. Täyteaine on erittäin tehokas erilaisten ryppyjen ja kasvojen epätasaisuuksien hoidossa.

Juvederm Ultra 4 sopii nuorekkuuden palauttamiseen. Täyteaine on suunniteltu ikääntyneiden ihmisten ryppyihin sekä juonteisiin.


Täyteainehoidon jälkeen

Käsitellyllä alueella voi esiintyä lievää aristusta, turvotusta, punoitusta ja kutinaa. Nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita ja ne häviävät yleensä muutamassa päivässä. Jos oireet jatkuvat, ota yhteyttä täyteainehoidon tekijään.

Ethän koske käsiteltyyn alueeseen ensimmäisen kuuden tunnin aikana. Tämän jälkeen alueen voi pestä vedellä ja miedolla saippualla.

  • Hoidettua aluetta ei saa puristella tai hieroa ensimmäisen viikon aikana
  • Vältä saunomista, solariumia, suoraa auringonpaistetta ja alkoholia ennekuin turvotus ja punoitus ovat hävinneet
  • Vältä fyysistä rasitusta seuraavan 2-3 päivän aikana
  • Normaalit ihonhoitorutiinit voit aloittaa hoidon jälkeisenä päivänä
  • Jos olet aiemmin kärsinyt herpeksestä, voi neulanpistos saada sen puhkeamaan. Mikäli näin käy, otathan yhteyttä hoidon tekijään
  • Käsittelyalueen turvotusta voi ehkäistä kylmällä ja antihistamiinilla

Asetyylisalisyylihappoa tai ibuprofeiinia sisältävät lääkkeet (esim. aspiriini, Disperin, Burana) ja osa luontaistuotteista (Omega 3, E-vitamiini) voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä ruiskutuskohdassa. Tätä tulee noudattaa 24h hoidon jälkeen.