Kasvohoidot

Otsikkosi

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

REJUVI KASVOHOIDOT JA PEELING -KUORINNAT

Kasvohoidot ja kuorinnat ovat hyvä ja helppo tapa ylläpitää ihon kuntoa. Kaikilla meillä on omat yksilölliset kasvomme ja hoidot on kannattaa suunnitella oma ihotyyppi huomioiden. Teemme aina allergiatestin ennen hoitoa, jotta olemme varmoja hoidon sopivuudesta ihollesi. Mitään kuorintaa sisältäviä hoitoja ei mieluusti tehdä kesäisin, koska hoidon jälkeen ihoa ei saa altistaa auringon valolle 10 päivään. Parhaan lopputuloksen kuorintahoidoista saa tekemällä hoidot sarjahoitoina, tarkemmat kuvaukset hoidoille ja niille sopiville aikaväleille näet alta.

Rejuvi Fruit Complex -hoito

Kemiallinen kuorintahoito kasvoille, joka pehmentää ihoa, pienentää ihohuokosia ja häivyttää juonteita. Ihon hilseilyä saattaa esiintyä hoidon jälkeen.

Hoidon vaikutusta voi ylläpitää seuraavien kotihoitotuotteiden avulla:

AAMU: 1. Rejuvi "x"-Cell Vitamin C Complex 2. Rejuvi "b" Skin Moisturizer 3. Rejuvi "s" Facial Sun Block

ILTA: 1. Rejuvi "x"-Cell Vitamin C Complex 2. Rejuvi "g" AHA Cream tai "g" AHA Serum (rasvoittuvalle iholle)

Rejuvi Gentle Milk Peel -hoito

Kevyt kemiallinen kuorintahoito kasvoille, joka sopii kaikille ihotyypeille. Parantaa ihon elastisuutta ja sävyä, pehmentää ihoa sekä häivyttää juonteita ilman ihon näkyvää kuoriutumista. Ihon hilseilyä saattaa esiintyä hoidon jälkeen.

Suosittelemme hoitoa sarjahoitona kerran viikossa neljän viikon ajan jonka jälkeen pidetään neljän viikon tauko.

Hoidon vaikutusta voi ylläpitää seuraavien kotihoitotuotteiden avulla:

AAMU: 1. Rejuvi "x"-Cell Vitamin C Complex  2.  Rejuvi "h" Super Soothing Lotion  3. Rejuvi "s" Facial Sun Block

ILTA:  1. Rejuvi "x"-Cell Vitamin C Complex  2. Rejuvi "h" Super Soothing Lotion

Rejuvi Deep Milk Peel -hoito

Syvemmälle ihokerroksiin kohdistuva kuorintahoito kasvoille, Ei sovi herkälle, rikkoutuneelle tai allergiselle iholle ja muille ihotyypeille suosittelemme ensin kokeilemaan esimerkiksi kahta Gentle Milk Peel -hoitoa sekä perehtymistä kotihoito-ohjeisiin ennen hoitoon tuloa. 

Hoito tasoittaa syvempiä juonteita ja akne- sekä raskausarpia ja suositellaan tehtäväksi enintään kahdesti vuodessa. Välissä voi tehdä hellävaraisempaa Rejuvi Gentle Milk Peel -hoitoa ja hoidon vaikutusta voi ylläpitää samoilla kotihoitotuotteilla kuin Gentel Milk Peel -hoidossa.

Rejuvi Acne -hoito

Monipuolinen aknehoito, joka puhdistaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Hoidon sisältämät luontaiset hapot, sinkki ja vitamiinit rauhoittavat ihon hormonitoimintaa, joka on usein osatekijä ihohuokosten tukkimisessa ja täten aknen esiintymisessä.

Hoidon vaikutusta voi ylläpitää seuraavien kotihoitotuotteiden avulla:

AAMU: "g" AHA Serum tai "g" AHA Cream (rasvoittuvalle iholle)

ILTA: "p" Normalizing Cream (rikkoutuneelle iholle, ei silmänympärysiholle), "p" Solution for Acne Skin (yksittäisille tulehtuneille näpyille Normalizing Cream:in päälle), muuten "p" Normalizing Cream koko aknealueelle. 

"p" Skin Conditioner kahdesti viikossa Normalizing Cream:in ja Solution for Acne:n tilalla 

Rejuvi Tough Acne -hoito

Voimakkaampi aknehoito, jolla on saatu aikaan huomattavia tuloksia. Suositellaan kokeiltavaksi, jos Rejuvi Acne -hoito ei tuota toivottavaa tulosta.

Hoidon vaikutusta voi ylläpitää seuraavien kotihoitotuotteiden avulla:

AAMU:  1. "f" Facial Wash  2. "r" Skin Refresher  3. "g" AHA Serum tai "g" AHA Cream (rasvoittuvalle iholle)

ILTA:  1. "f" Facial Wash 2. "r" Skin Refresher 3. "a" Night gel ja "p" Normalizing Cream sen päälle

Joka toinen ilta "p" Skin Conditioner Night Gel:in alle ( älä laita Normalizing Cream:ia ollenkaan)