Russian Lips

Mikä on Russian lips? Eli venäläinen huultentäyte tekniikka?

Venäläinen tekniikka korostaa amorinkaaren muotoa ruiskuttamalla täyteainetta huulin ja nostamalla huulten keskiosaa, kun taas sivut pysyvät edelleen "litteänä" kasvojen linjalla. Tuloksen tarkoitus on luoda täydelliset nukkemaiset huulet, mutta kuitenkin mahdollisimman luonnollisen näköiseksi, täyteläisiksi ja muhkeiksi. Venäläinen huulten täyttöainetekniikka on uusi huulten täytetekniikka, josta on tullut suosittu maailmanlaajuisesti ja on nyt tyylikkäin ja halutuin huulten täyteainetekniikka. Tyyli on matkustanut maailman läpi ja sitä voi nyt nähdä supertähtien, julkkisten ja Instagram-mallien sekä tavallisten kotiäitien huulilla. Siitä on tullut erittäin suosittu kauneushoito toimenpide. Tämä erikoistekniikka on suositeltuna kaikille, jotka haluavat saavuttaa täydellisesti muotoillut huulet.

Russian Lips kotihoito-ohje

Toimenpiteen jälkeen huulten alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia:

  • Punoitusta
  • Mustelmia
  • Turvotusta
  • Aristusta
  • Kutinaa
  • Kihelmöintiä

Kaikki nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä. Jos kuitenkin oireet jatkuvat tai muita oireita ilmenee, ota yhteyttä täyteainehoidon tekijään.

Huulten alkuturvotus saattaa kestää pitkään ja joskus jonkinasteinen turvotus kestää jopa viikon ajan. Tällöin huulet saattavat näyttää hiukan epäsymmetrisiltä. Tulos heti hoidon jälkeen ja hoitoa seuraavina päivinä ei ole lopullinen. Lopputulosta voi arvioida vasta kahden viikon kuluttua täyteainehoidosta.

Vältä koskettelemasta hoidettua aluetta ensimmäisen kuuden tunnin aikana. Sen jälkeen voit pestä alueen hellävaraisesti vedellä.

Vältä myös seuraavia asioita 3 päivän ajan toimenpiteen jälkeen.

  • Suutelua
  • Vahvoja liikkeitä suulla
  • Huulirasvan/punan levittämisen jälkeistä voimakasta huulten yhteen puristamista.

Kevyen meikin voi levittää käsittelyalueelle heti toimenpiteen jälkeen.

Älä altista käsiteltyä aluetta kuumuudelle (solarium, sauna, suora auringonpaiste) tai liialliselle kylmyydelle ennen kuin turvotus ja punoitus ovat kokonaan hävinneet. Ensimmäisten vuorokausien aikana on hyvä välttää myös raskaita fyysisiä aktiviteetteja .Fyysinen aktiivisuus nopeuttaa täyteaineen hajoamista jonkin verran.

Asetyylisalisyylihappoa tai ibuprofeenia sisältävät lääkkeet (esim. aspiriini, Disperin, Burana) ja osa luontaistuotteista (Omega 3 , E-vitamiini) voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä ruiskutuskohdassa.

Tärkeätä myös tässä tekniikassa on muistaa olla hieromatta huulia ennen jälkitarkastusta, täten varmistat oikean muodon ja aineen pysyvyyden.