Kestopigmentointien ja tatuointien poisto

REJUVI TATUOINTIEN JA KESTOPIGMENTOINNIN POISTO

Rejuvi on kemiallinen tatuointien sekä kestopigmentointien poisto, jossa ei käytetä lainkaan laseria. Rejuvissa ihon pintakerros lävistetään neulalla, joka sisältää Rejuvi Tattoo Remover- pigmentin poistoainetta joka reagoi ihonalaisen pigmentin kanssa. Noin 7-14 päivän jälkeen käsittelystä rupeutunut iho kuoriutuu käsitellystä kohdasta pois, vieden mukanaan ihonalaisen pigmentin. Iho palautuu täysin noin 1-3 kuukauden aikana käsittelyn jälkeen. Käsittelykertoja voi tarvita useamman pigmentin tummuudesta ja tatuoinnin tai kestopigmentoinnin syvyydestä riippuen.


 

HOITO-OHJEET REJUVI-KÄSITTELYN JÄLKEEN

  • Pidä käsitelty alue kuivana koko parantumisen ajan. Jos alue kastuu vahingossa, kuivaa se mahdollisimman pian ja paina ihoa hieman esim. tops-tikulla, jotta saat kaiken kosteuden pois. Peitä käsitelty alue myös suihkussa käydessäsi niin, ettei se pääse kastumaan.
  • Älä raavi tai hiero rupeutunutta aluetta, rupi häviää itsestään noin 7-14 päivän aikana. Ruven raapiminen saattaa aiheuttaa ihon arpeutumista.
  • Jos alue tulehtuu, voit desinfioida sen ja käyttää rupeutuneen alueen reunalla hieman esim. Bacibact -voidetta. Jos tulehdus ei poistu, ota yhteys lääkäriin.
  • Kun rupi kuoriutuu pois, iho punoittaa vielä joitain viikkoja joiden aikana on tärkeää käyttää hoidon mukana saatavaa Rejuvi "h" Super Soothing Cream -voidetta. Aloita voiteen käyttö heti, kun rupi on kuoriutunut pois ja levitä voidetta punoittavalle alueelle aina sen jälkeen kun olet kastellut alueen. Tämä nopeuttaa punoituksen poistumista.
  • Jos väri ei ole kokonaan poistunut käsitellyltä alueelta, käsittelyn voi uusia kun iho on kokonaan parantunut, yleensä noin 2 kk käsittelyn jälkeen.
  • Käsitellyn alueen voi tatuoida/pigmentoida uudestaan, kun iho on kokonaan parantunut.