Ripsien ja kulmien laminointi

VELVET FOR LASHES & BROWS

Laminointi tarkoittaa ripsen tyviosan hellävaraista taivutusta ja on uusi vaihtoehto perinteiselle ripsipermanentille. Lash liftillä ripsistä saadaan halutun kaarevat ja pidemmän oloiset, kun taivutus kohdistetaan vain ripsien juuriin ja hoidon yhteydessä ripset värjätään kestovärillä. Vaikutus kestää noin 4-6 viikkoa ripsen elinkaaresta riippuen ja käsittelyn voi uusia noin kahden kuukauden välein.

Meiltä löytyy VELVET LASHES, VELVET BROWS ja VELVET BOTOX -hoidot ripsien ja kulmakarvojen luonnolliseen tuuheuttamiseen ja muotoiluun.

Velvet-hoidot stimuloivat karvatuppia rikkomatta karvan luonnollista rakennetta. Hoidon lopputuloksena saat pidemmät, tuuheammat ja kaarevammat ripset sekä luonnollisesti tuuheat ja oikeanmuotoiset kulmakarvat.

Velvet -hoidoissa asiakkaalle annetaan mukaan kotihoitoampulli. Hoidon Botox 3D -koostumus sisältää kreatiinia, kollageenia ja elastaania, jotka imeytyvät ripsen/kulmakarvan rakenteeseen elvyttäen karvaa sekä kasvattaen karvan volyymia. Tällöin esteettinen muutos ei heikenny ajan kanssa vaan ripset pitenevät jopa 30-40 % sekä niiden määrä kasvaa jopa 40-50 % vielä hoidon jälkeenkin.

KOTIHOITO

  • Älä kastele tai altista ripsiä ja kulmia minkäänlaiseen kosteuteen tai vesihöyryyn 24 tuntiin hoidon jälkeen.

  • Harjaa ripsiäsi ja kulmiasi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä.

  • Välttele ensimmäisen yön aikana kyljellään tai vatsallaan nukkumista, jottei ripsien ja kulmien muoto muutu.

  • Aloita kotihoitoöljyn käyttö kahden viikon kuluttua hoidosta, ja levitä sitä joka ilta ripsiin ja kulmiin.