Filler treatments

We have filler treatments for the face and lips. Filler treatment can smooth out moderate to severe facial lines and wrinkles, as well as modify facial features, such as lips or shape the nose, chin or cheekbones.

The fillers we use:


REVOLAX

Revolax Fine Lidocaine on kevyt ihon täyteaine, joka on suunniteltu pienten ryppyjen tasoittamiseen, mukaan lukien silmien ympäryksien pienet rypyt tai huulirypyt. Aine imeytyy nopeasti ihoon ja luo hyvin luonnollisen lopputuloksen.

Revolax Deep Lidocaine on paksu ja pitkäkestoinen geeli, jota käytetään syvien ryppyjen ja nasolabiaalisten laskosten tai poskien, leuan tai huulten täyttöön.

Revolax Sub-Q Lidocaine on tuotelinjan paksuin täyteaine. Pitkäkestoisten ominaisuuksiensa ansioista sitä suositellaan käytettäväksi erittäin vaikeiden ryppyjen hoitamiseen, mukaan lukien nasolabiaalit ja kasvojen muodot (posket, leuka, nenä).

AESSOA

Aessoa Shine Lidocaine muistuttaa vahvasti skin boosteria ja sitä voidaan käyttää ihon pintakerroksessa, jossa se parantaa ihon kosteutusta, kiinteyttää ja lisää ihon joustavuutta. Sopii hyvin mm. poskille, silmien alueelle ja dekolteen sekä kaulan alueelle.

Aessoa Global Lidocaine sopii ihanteellisesti ikääntyneiden ryppyjen hoitoon kasvojen alueella. Täyteaine parantaa ihon rakennetta ja vesimolekyylit auttavat ihoa kosteutumaan.

Aessoa Deep Lidocaine on erinomainen syvien ryppyjen häivyttämiseen kasvojen alueella. Täyteainetta voidaan käyttää nenän alueen juonteisiin, kuten nenän ja otsan ääriviivoihin, nasolaabisiin juonteisiin ja marionetteihin. Täyteaine sopii myös lisäämään volyymiä ja muotoa huuliin.

Aessoa Ultra Lidocaine voidaan käyttää keskisuurten ja syvien ryppyjen hoitoon. Täyteaine on erinomainen lisäämään volyymia kasvojen alueella, kuten poskissa ja leuassa. Aeossa Ultraa voidaan lisäksi käyttää vartalon muotoilemiseen.

STYLAGE

Stylage Hydro parantaa ihon elastisuutta. Täyteaine on kehitetty erityisesti harmonisoimaan ihon kosteutta sekä parantamaan ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta. Tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille jotka haluavat luonnollista ''boostia''.

Stylage S Lidocaine on suunniteltu korjaamaan pieniä juonteita ja kohtalaisia ryppyjä mm. harakanvarpaat ja otsan ilmerypyt. Tuoteperheen ohuinta ainetta, siksi soveltuu hyvin pieniin juonteisiin.

Stylage M Lidocaine ontuoteperheen suosituin täyteaine. Tämä sopii hyvin nasolaabisten juonteiden häivyttämiseen, suunpielten kohottamiseen sekä jo näkyviin syviin juonteisiin kasvojen alueella.

Stylage L Lidocaine käytetään syvien ryppyjen hoitoon, voidaan käyttää nasolabilisiin ryppyihin ja syviin marionetteihin.

Stylage XL Lidocaine on paksu täyteaine kasvojen muotoiluun, joka sopii mm. poskipäihin ja leukaan.

JUVEDERM

Juvederm Ultra Smile on suunniteltu huulten muotoiluun. Täyteaine pysyy huulissa pitkään ja lopputuloksena on pehmeät ja luonnolliset huulet.

Juvederm Voluma on kasvojen täyteaine, jota suositellaan vähintään 21-vuotiaille. Täyteaine palauttaa kasvojen volyymia ja sopii ikääntyneille ihmisille.

Juvederm Ultra 2 käytetään kohottamaan kasvojen piirteitä. Sopii hyvin mm. huulien muotoiluun, pienten juonteiden ja silmänympärys ihon hoitoon.

Juvederm Ultra 3 on paksumpi geeli, joka mahdollistaa monipuolisemman muotoilun. Täyteaine on erittäin tehokas erilaisten ryppyjen ja kasvojen epätasaisuuksien hoidossa.

Juvederm Ultra 4 sopii nuorekkuuden palauttamiseen. Täyteaine on suunniteltu ikääntyneiden ihmisten ryppyihin sekä juonteisiin.

Täyteainehoidon jälkeen

Mild sensitivity, swelling, redness and itching may occur in the treated area. These are common post-injection reactions and usually go away within a few days. If the symptoms persist, contact the provider of the filler treatment.

 Do not touch the treated area during the first 6 hours. After this, the area can be washed with water and mild soap.

  • The treated area must not be squeezed or massaged during the first week
  • Avoid saunas, solariums, direct sunlight and alcohol until the swelling and redness have disappeared
  • Avoid physical exertion during the next 2-3 days
  • You can start your normal skin care routine the day after the treatment
  • If you have suffered from herpes in the past, a needle stick can cause it to break out. If this happens, please contact the provider of the treatment
  • Swelling in the treatment area can be prevented with cold and antihistamines

Medicines containing acetylsalicylic acid or ibuprofen (e.g. aspirin, Disperin, Burana) and some natural products (Omega 3, vitamin E) can increase the occurrence of bruising or bleeding at the injection site. This should be followed 24 hours after the treatment.