Facial treatments

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS

Mekaanisella ihonpuhdistuksella saat apua komedojen eli mustapäiden poistoon kasvojen ja vartalon alueelta. Kosmetologi puhdistaa ihon ihotyypille sopivalla puhdistustuotteella, minkä jälkeen iho on mahdollista kuoria. Kuorinta helpottaa mustapäiden pois ottamista ja edistää muiden hoitoaineiden imeytymistä.

Kuorinnan jälkeen kasvojen ihoa lämmitetään vesihöyryllä, jotta ihohuokoset saadaan auki ja epäpuhtaudet mahdollisimman hellävaraisesti puhdistettua pois tukkimasta ihohuokosia. Tämän jälkeen iholle laitetaan joko rauhoittava seerumi tai naamio tilanteen mukaan. Hoito viimeistellään rauhoittavalla tai tasapainottavalla hoitovoiteella ja halutessa voidaan laittaa myös kevyt peittävä meikki, kuten sävyttävä päivävoide.

Ihonpuhdistuksiin saat lisättyä myös kasvohieronnan, joka pehmittää ja valmistelee ihoa puhdistusta varten. Hieronta voidaan tehdä kasvojen ja kaulan alueelle tai pidempänä hartiolle asti yltävänä versiona. On olemassa tiettyjä tilanteita jolloin hierontaa ei välttämättä suositella otettavaksi mekaanisen puhdistuksen yhteydessä. Esimerkiksi akne tai hyvin tulehtunut pustulainen eli märkäpäinen iho eivät siedä hierontaa.

Ihon mekaanisen puhdistuksen voi tehdä myös vartalon alueella esim. Selkä, hartiat tai dekoltee. Mainitsethan asiasta aikaa varatessasi, jotta kosmetologi varaa riittävän ajan hoitoosi.

Huomioithan, että kaikkien ihonpuhdistushoitojen jälkeen vältettävä 12 h saunomista, solariumia, auringonottoa, hikiliikuntaa sekä mekaanisia ärsykkeitä. Iho tarvitsee lepoaikansa puhdistuksen jälkeen.


ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

UÄ-puhdistus puhdistaa ihoa tehokkaasti vahingoittamatta sitä, ja on myös kivuton. UÄ-puhdistus sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle ja couperosa-iholle. Hoidon aikana poistetaan likaiset ja kuolleet ihonsolut sekä avataan ja pienennetään huokoset. Ultraäänen värähdys vaikuttaa ihoon mikrohieronnan tavoin, joka nopeuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa veren- ja lymfakiertoa. Hävittää turvotuksen.

Esteet hoidon tekemiselle:

 • Sydämentahdistin
 • Metalliset implantit
 • Syöpä tai kasvaimet
 • Pahalaatuinen ihomuutos tai haavat hoitoalueella
 • Kilpisrauhashäiriöt (kaulan alueella)
 • Laskimotulehdus
 • Osteoporoosi
 • Raskaus


TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta on erikoiskasvohoito, jolla on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava vaikutus. Timanttihiontaa kutsutaan myös dermabrasioniksi eli mikrohionnaksi. Timanttihionnassa käytettävän laitteen ansiosta hoidon tehokkuutta voidaan säädellä ihotyypin ja hoitotavoitteiden mukaan.

Timanttihionnan teho perustuu laitteen päähän muodostuvaan alipaineimuun. Timanttihionnan avulla kuoritaan ihon uloin, eli kuollut pintakerros pois. Tällöin iholle laitettavat voiteet ja seerumit pääsevät imeytymään paremmin ja vaikuttamaan tehokkaammin. Hoito myös parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Timanttihionta sopii erityisesti elottomalle, karhealle ja samealle iholle. Sen avulla voidaan hoitaa myös maksaläiskiä, laajentuneita ihohuokosia, pintajuonteita tai auringon vahingoittamaa ihoa. Hoidon avulla saa sileän ja tasaisen näköisen ihon. Sitä suositellaan yleensä sarjahoitona, mutta jo yhdellä kerralla saa hyviä tuloksia aikaan. Kasvojen lisäksi timanttihionnan voi tehdä myös kaulalle, dekolteen alueelle tai yläselkään.

KOTIHOITO-OHJEET

 • Vältä auringonottoa ja hikoilua heti hoidon jälkeen
 • Ei suositella vähintään 2 viikkoon ennen aurinkolomalle lähtöä
 • Tehostettu kosteutus myös kotona
 • Muistathan myös käyttää UV-suojaavia tuotteitaKASVOHOITO

Kasvohoito sopii jokaiselle ihotyypille. Se sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja yhdessä kosmetologin kanssa valitut terapiat. Hoito on erittäin rentouttava ja täysin kivuton. Kesto max 60 min.