Kädet ja kynnet

RAKENNEKYNNET

Teemme rakennekynsiä ja oman kynnen vahvistuksia geelillä ja polyakryylillä. Materiaali valitaan asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon ottaen.

Rakennekynsillä kynsiin saadaan haluttu pituus, muoto ja vahvuus. Pituutta lisätään tippien sijaan muoteilla, jotka mahdollistavat luonnollisemman ja kauniimman lopputuloksen.

Oman kynnen vahvistus on hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka tahtovat kynsistään vahvemmat, mutta eivät kaipaa enempää pituutta. Vahvistus on kevyempi ja luonnollisempi vaihtoehto rakennekynsille.

 

GEELILAKKAUKSET JA MANIKYYRIT

Geelilakkaus on tavallista kynsilakkaa kestävämpi lakkaus, jossa lakka kovetetaan UV-valolla. Lakka kestää hyvänä 2-3 viikkoa. Lakka poistetaan viilaamalla, joka on asetonissa liuottamista kynnelle paljon hellävaraisempi tekniikka.


Geelilakkauksen yhteydessä on suositeltavaa tehdä manikyyri. Koneellinen eli kuivamanikyyri on turvallinen ja tarkka tapa käsitellä ja siistiä kynsinauhat ja niiden ympärykset. Se myös mahdollistaa geelilakan levityksen kynsinauhan "alle", jolloin kasvuraja tulee esiin häiritsevänä huomattavasti myöhemmin. Näin geelilakka näyttää paremmalta pidempään.